От днес, 26 април, влизат в сила нови цени на роуминг

...
От днес, 26 април, влизат в сила нови цени на роуминг
Коментари Харесай

Нови цени от днес при един от мобилните оператори

От през днешния ден, 26 април, влизат в действие нови цени на роуминг услугите - диалози и мобилни данни за частните клиенти на А1, които употребяват " общоприета цена " за роуминг, оповестява мобилният оператор.

Новите цени важат за страните от Западните Балкани и Турция, както и за останалите страни отвън Европейския съюз, а понижението доближи 96 на 100, написа в известието.

Частните клиенти на мобилна услуга от A1 към този момент могат да поддържат връзка на доста по-ниски цени по отношение на предходните в страните от Западните Балкани - Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македония, Сърбия и Черна Гора, и Турция. От през днешния ден цената на минута е с 91 на 100 по-ниска от миналата цена за изходяща минута или 59 ст., а цената на мегабайт мобилен интернет спада с 96 на 100, спрямо преди, и към този момент е 99 ст.

Цените за роуминг услуги в останалите страни отвън Европейски Съюз също се понижават за частните клиенти на оператора. Цената на минута става 2,99 лв. или 57 на 100 по-ниска по отношение на предходната за изходяща минута, а мегабайт мобилен интернет към този момент коства с 59 на 100 по-малко - 9,99 лв..

От 26 април мобилният оператор променя и цените за роуминг във Англия, което се постанова заради излизането на страната от Европейския съюз. Телекомът няма да приложи цените за роуминг услуги, годни за страните отвън Европейски Съюз. Вместо това, за Англия, компанията ще предложи цени от 9 стотинки за минута и 1 стотинка за мегабайт мобилен интернет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР